Post by vapimgeoverco on Feb 9, 2022 4:00:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Zábavná hra
Super hra 💃🏻
Odporučil by som, aby to bola offline hra a menej času.
Predtým som mu dal 4 hviezdičky, ale odvtedy o hviezdu prišiel, pretože moje katalógy oblečenia, ktoré som odomkol, sú teraz do značnej miery drahokamy na odomknutie drahokamov, ktoré trvá veky a je to frustrujúce. Milujem hru, nechápte ma zle, ale odomykanie oblečenia a hranie mini kartových hier je trápenie, ktoré to zaisťuje. Prosím opravte to a znížte cenu prosím toto je jediná hra, ktorú hrám!!!
Chvíľu som túto hru hral a teraz ju moc nehrám (pretože trávim čas pozeraním anime), ale je to celkom zábava. Ak by sa počas hrania zobrazovalo menej reklám, bolo by to lepšie.
HDHAJGAFAJAHSSHALAY, nedokážem opísať pocit nenávisti KAŽDÝM, keď hrám minihru. RAZ ALESPOŇ NECHAJTE MI VYHRAŤ. Príliš veľa reklám a stará verzia sa mi páčila viac.
Nepáči sa mi to a áno, ak chcete zostupové oblečenie, musíte minúť peniaze. A mini krabicová hra je na hovno.
Hrám túto hru od začiatku a páči sa mi táto hra ju mám už niekoľko rokov, problém je v tom, že na začiatku stála veľa, vyhrali sme 25 diamantov, teraz je to len 5 a z dobrých obchodov ako ja sa poseriete. urobil som 600 diamantov za 2,99 a to nebol jediný raz, čo som sa posral, takže táto hra je skvelá, ale príliš drahá a poserie vás ponuky Chcem vedieť, ako mi nebolo dovolené získať 600 za 2,99, povedali mi, že potrebujem použiť kreditnú kartu, ale mohol som si kúpiť vlasy
Hero Factory - Idle tycoon असल की नकल वाले गेम vzfi
Je to skvelá hra odporúčam
Táto hra je dobrá, ALE pri každej ďalšej udalosti, ktorú musím urobiť, sa mi zobrazí reklama, ktorá sfarbí moju obrazovku na čiernu a hru som prinútil zavrieť a začať odznova!!! Je to nepríjemné! Dal by som lepšie hodnotenie, keby neboli reklamy každé 2 minúty!!
Veľmi pekné a nemusíte míňať peniaze ani pozerať na veľa reklám, pokiaľ nepotrebujete chytiť 99 centový výpredaj, aby ste odstránili reklamy na rúž a ďalší pohyb modelu, čo bolo skvelé Hrám túto hru každý deň, je to úľava od stresu a získate celý outfit, ak budete hrať každý deň na konci týždňa, ktorý milujem 👗
Celkovo je to skvelá hra. Jediný dôvod, prečo som mu dal 3 hviezdičky, je ten, že vás prinútia večnosť čakať na „dodanie“ outfitov, ktoré zostavíte. Je to otravné a smiešne. Nie je to nič iné ako chamtivý trik, ktorý nás má prinútiť minúť skutočné peniaze, aby sme to urýchlili.
Roztomilý koncept, ale frustrujúci z tony reklám, ktoré musíte sledovať. Každý malý krok je ďalšia reklama.
Zľavy na čierny piatok sú vtip. Nič pod 200 diamantov, aj keď je už dosť ťažké získať diamanty. Udalosť v bludisku je tiež nepríjemná. Tokeny sú stále drahšie. Pochybujem, že niekto môže dosiahnuť koniec bez nákupu. Levelovať po 50-ke je nuda. Žiadne odmeny, outfity, nič. Po každých 10 úrovniach nám hoďte aspoň kosť limitovaný dizajnérsky predmet, drahokamy!
Hral by som to častejšie, ale reklama pri každej zmene obrazovky je smiešna. Odinštalujem a neodporúčam!
Je to zábavné, ale teraz som uviaznutý na úrovni a je trochu frustrujúce, že som to dotiahol tak ďaleko a nemôžem skutočne hrať
keď tú hru máte dlho tak to ide od znova😑😔🤔😒😟
Milujte túto hru, ale pri mnohých opakovaniach v štýle niekoho a časopisov je slot pozlátka na odmenách ružový, ťuknete, zmizne, takže s diamantmi sa nedostanete do dvojnásobku, kliknite, aby ste získali 3 voľné diamanty, dotknite sa zelenej a potom zošedi žiadne diamanty
zaplatil za odstránenie reklamy. Funguje to len deň alebo dva a potom sú späť. Musia ľuďom povedať, že budú musieť neustále platiť za odstránenie reklamy. Bez nej je táto hra takmer nehrateľná. Na každú 1 minútu herného času existuje aspoň 30-sekundová reklama, ktorú nemôžete preskočiť.
Nebaví ma stále robiť to isté.😐😐😐
Existuje veľa úrovní, tieto hry vás veľmi bavia. Tieto hry sú veľmi zaujímavé.
Podpora mi nepreplatí za závadu spôsobenú stratenými diamantmi (ktoré sa nahromadia neuveriteľne veľa času vzhľadom na to, koľko ich potrebujete na získanie jedného balíka oblečenia)
PRÍLIŠ VEĽA DOPLNKOV! Základná hra je skvelá, ale každú druhú sekundu dostanete pridanie!
Pridajte ďalšie klientske misie. Som na najvyššej úrovni a nemôžem sa pohnúť vpred. Aktualizujte tiež účesy, pretože mnohé sú zastarané.
Milujem túto hru, milujem obliekanie modelky a seba...milujem štýl oblečenia..
Som na najvyššej úrovni, takže nemôžem získať ceny na žiadne podujatie. Dnes bola aktualizácia, ale neurobila nič, čo by som mohol povedať. Preto dávam nižšie skóre, ako by som mal. Stále čakám na aktualizáciu, aby som mohol mať klientske misie. Začínam sa nudiť. Vyskytli sa 2 „aktualizácie“, ktoré nič nepriniesli. Teraz som mal 3 "aktualizácie" bez zmeny a bez klientskych misií! Opravte to prosím!
Zábavné, bol som na úrovni približne 29, ale diali sa veci a polovica mojich hier sa musela preinštalovať. Ale keďže som predtým nenašiel, aby som sa mohol prihlásiť, začalo to odznova. Tiež som zaplatil za stiahnutie reklám a oveľa viac položiek, ktoré si už nemôžem kúpiť. Nemôžem znova všetko zaplatiť. Toto sa stalo už druhýkrát. Mám hru znova, ale nemôžem sa prinútiť ju hrať a zistiť, ako ďaleko som bol zatlačený späť. Zaplatil som toľko, nemôžem dostať nič späť?
Zábavná hra, ale na začiatok potrebuje viac práce
Nedá sa to stiahnuť
Celkovo sa mi hra páči. Moje najväčšie problémy sú a) Prečo položky, ktoré ste predtým používali, náhodne ukazujú, že si ich musíte kúpiť, aby ste ich mohli používať? A b) prečo sa pri hraní hry „vyber si krabicu“ nikdy nedostanete cez šieste políčko? Zdá sa, že plánom je prinútiť vás minúť na hru veľa peňazí.
Bola by to slušná hra, keby bolo ešte o niečo menej reklám. Dotknete sa čohokoľvek a musíte sledovať reklamu, aby ste sa tam dostali, a reklamu, aby ste ju opustili. Dokonca aj platenie za blokovanie reklám trvá len 48 hodín Hlasovacia minihra nemá zmysel (trestá sa za výber hry s menším počtom lajkov?) A nie je jednoduchý spôsob, ako vyrobiť skvosty, keď si s nimi môžete kúpiť iba katalógy. Hra vyzerá ako hromadenie peňazí a treba ju opraviť.
Reklamy každé 2 minúty sa zdajú...strašné...nedostatok voľného oblečenia na začiatok...a na všetko potrebujete diamanty a ich nahromadenie trvá dni
Súper hra
Milujem túto hru. Nie sú to žiadne doplnky a závady. Ak máte 10 a viac rokov, rozhodne by som to odporučil. 1000000000000000 percent
Super Stylist Fashion Makeover Hry na hrdinov cir
Táto hra bola zábavná, ale teraz na vyšších úrovniach sa stále opakujú tie isté výzvy a rovnaké požiadavky. Navyše zarábať všetky tieto peniaze v hre, ale nie je možné za ňu kúpiť. Môžeme získať nejaké nové veci?
Nekonečné reklamy: Táto hra je len platformou na umiestnenie reklamy na iné hry. Vážne, neplytvajte úložiskom telefónu na tento.
Čo je to s tým opakovaním výziev? Takmer každá výzva sa opakuje, výzvy na vyfarbenie sú VŠETKY rovnaké. Tento týždeň som urobil svadobnú výzvu trikrát. Je to také drahé, že existuje príliš veľa vyskakovacích okien ešte predtým, ako spustíte hru.