Post by vapimgeoverco on Feb 9, 2022 4:18:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrgete märgid ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
Liiga hea ¿Mang¿ Lic stx hea et ma annaksin 5tarni ja +78.99eur soovitan stx hea mang
Line Color 3D Gündəlik ssa
Mängu on tõesti lõbus mängida. Kuid alates kontrollpunktidest on vaja lisatasu ostmist. Mis jama see on. Lisatasu ostmiseks pakkuge välja mõned muud funktsioonid. Miks üldse vaeva näha selle tasuta allalaadimisega, kui kõik, mida saate tasuta teha, on mängida iga kord samal kaugusel?
Mulle meeldis mäng, see oli väga rahustav. Kuid kui jõuate kaugemale ja kaotate, ei saa te oma kontrollpunkte uuesti kasutada, vaid peate ostma lisatasu, et kasutada kontrollpunkte ja erinevaid mänge, kustutades kohe.
Varem mängisin eelmist versiooni. Siis lõpetasin mõneks ajaks mängimise...Kui uuesti alustasin, oli kogu mängu mehaanika muutunud. Ja ma ei ole uue mehaanikaga rahul.
See on väga lõbus mäng, mida mängida teel olles, kuid kui sa sured, on see väga põnev, kuna mängija peab otsast alustama. Lisaks on ausalt öeldes vähem tõenäoline, et keegi kulutab seal raha mängu esmaklassilisele versioonile, mida nad saavad endiselt tasuta nautida. Üldiselt on see hea 👍
Iga kord, kui pallid otsa saavad, peate minema tagasi starti. Isegi kui jõuad kontrollpunkti. Alati on see hüpikaken, mis ei kao kunagi enne, kui peate tagasi minema. Hindaksin seda mängu 5 tärniga, kuid te olete liiga kangekaelsed, et isegi üht pisikest probleemi lahendada. Loodetavasti olete enda üle uhked, et olete meid häirinud.
Kallis Medicore, ma mängin pikka aega hitti ja see meeldib mulle. Kuid selles mängus on probleem, et kui tahame uuesti alustada oma parimalt distantsilt, peame saama lisatasu. Seega parandage need probleemid ja kui arvate, et see on minu ja teiste mängijate jaoks tavaline asi või tavaline probleem, siis olete väga väga rumal. Kui väärite kõigi viie tärni saamist, siis parandage need probleemid või tulevikus ei meeldi see mäng kellelegi, aitäh 🙂.
Smash Hit Spillehall eau
Ma võiksin sellele anda 5 tärni, kuid kogu kontrollpunkti asi ajab mind hulluks, nagu näiteks 8. kontrollpunkti minnes, kui sul pole lisatasu, pead alustama algusest, see lihtsalt rikub lõbu. aga hea mäng💯
See mäng on nii rahuldust pakkuv kui graafika, helikvaliteet ja 3D-visuaalid 💙💙💙Lihtsalt armastan seega mängu yrr.. Soovitan seda mängu igale vanusele...💙 Jätkake 👍
see on ok. kuid see on ka prügi, põhjus, miks ma seda vihkan, on see, et see on liiga sõltuvust tekitav. 10. tase on lihtsalt meeletu ja selle lihtsalt võimatu graafika on väga kena ja mulle väga meeldib see idee, see on väga halb, aga ka väga hea
Ma annan sellele 3 tärni peamiselt bc u vajate lisatasu KÕIKE, isegi kontrollpunktide jaoks, nagu ma mõistan kõike muud, välja arvatud kontrollpunktid? Nagu kui mul oleks kontrollpunktid, oleks hea, kui ma jõuan nii kaugele ja siis pean uuesti alustama päris algusest ja see on tüütu, kui saaksin kontrollpunkte kasutada, see saaks palju parema hinnangu, mul on ka seda mängu mitu korda mängitud minevikus ja kontrollpunktide mittekasutamine on põhjus, miks ma selle siis kustutasin
Omg see lahe mängulle meeldib see
Mängu jaoks peate ostma lisatasu ... See pole suur asi... Lihtsalt kulutage raha ja kõik on korras.
Mega lahe ainul et algul on vähe palle
Smash Hit Spillehall eau
Lol
soovitan see on tõesti hea aja viide
Smash Hit Spillehall eau
See mäng on hea, lõõgastav eriti kõrvaklappidega, kuid kui kaotate, peate uuesti alustama, mis on tüütu ja masendav, et midagi ette võtta. Kuid ma soovitan teil alla laadida ✌🏽
Väga hea mäng, kuid tasuta versioonis pole palju valikuid. Graafika kordub ikka ja jälle
Suurepärane graafika ja helid. Siiski on see üsna igav, kui mängite mitu korda või vähem. See peaks olema "salvestatud mäng", et jätkata taset, kui pallid on otsas. See lihtsalt mängib uuesti tasemel 1, mis on igav.
Smash Hit Spillehall eau
See mäng on mobiilimängu parim näide. See pakub teile meelelahutust, klaasi purunemise füüsika on uskumatu ning see ja kõikjal, kus te seda vaatate, on lihtsalt lihvitud mäng. Oh, kas ma mainisin, et te ei pea reklaamide pärast muretsema. See on õige, sellel mängul pole reklaame. Kuigi öeldud, soovin, et oleks üks või kaks modifikatsiooni, mida saaksite ilma lisatasuta mängida.
Kasvatades mulle meeldis seda mängu mängida, kuid nüüd näen, kui palju vigu selles on ja kui palju plaastreid on vaja. Nagu kristalli löömine ja see ei anna sulle palli lõhkuda ja ikkagi lüüa. Need on väikesed probleemid, mis juhtuvad piisavalt sageli, et olla märgatavad. Mäng on aga lastele suurepärane. See mäng ehitas praktiliselt üles minu lapsepõlve ja lõputu tasemete vooga, millest igaüks on erineva raskusastmega, ei hakka kunagi igav. Kokkuvõttes on see hea mäng.
Mängisin seda mängu 1,5 aastat tagasi. Siis polnud premium-versioon saadaval. Täna installin selle mängu uuesti ja leidsin selle muudatuse. Hea mäng, ei lisa, selle rakenduse kasutamisel pole raskusi. Täname mängu arendajaid selle mängu eest.
Üks probleem on tõsiasi, et kui sured, pead alustama algusest. Kui sa annad arendajatele raha. Kas soovite kulutada paar dollarit mängule, millest nädala pärast tüdineb? No ma ei tee seda.
Ostsin selle mängu premium-versiooni. Mänguomanikelt aga ei midagi. Tahan lihtsalt veenduda, et mul on vähemalt raha tagasi maksta
Ma lihtsalt armastan seda mängu, ainus asi, mida ma muuta tahan, on kontrollpunkt. See ei tohiks olla rahaline. Jõuan nii kõrgele aga siis kaotan palli, aga tahtsin sealt edasi minna aga kontrollpunkt on raha pärast
väga kena mäng ja taustamuusika on väga pehme ja mulle meeldis see ning graafika on lihtsalt fantastiline väga lõõgastav mäng
Hämmastav mäng, nii hea kvaliteediga väga lõbus, et ei hakka kunagi igav, kindlasti soovitan 👌 5 tärni ja minult on päris raske uuesti 5 saada, ütlen, et soovitan kindlasti.
Hei poisid. SUPER mäng. Mulle meeldis see piisavalt, et ostsin reklaamide puudumise, kuid mul on selle mängu kasutajaliidesega SUUR probleem, mis takistab 5-tärnist reitingut. Kas sa tead, kuidas pead vajutama seda nuppu uste kohal, et need avada? Noh, panid oma menüüvaliku surnud keskele, kuhu ma pean ukse nuppu vajutama. Kui ma topeltpuudutan oma võtet, kuna kardan, et võin vahele jätta, siis vähemalt 60% juhtudest vajutan seda menüünuppu ja järgnen sellele kohe taaskäivitusnupu vajutamisega, mis tekib.
Rahulolu lahendatud. See on rahuldust pakkuv ja lõbus klaasi purustamine! Aitäh!
Mäng on kahtlemata hea, kuid ostsin lisatasu ja maksin UPI kaudu rakenduses 124 India ruupiat, et alustada kontrollpunktist 2. Ent minu lisatasu ei aktiveeritud, kuigi selle tasu võeti minu pangakontolt. Ikka palub mul lisatasu saada ja alustab mängu algusest iga kord, kui mul on pallid otsas. Palun parandage ja värskendage minu versiooni esmaklassiliseks.
Armastan seda juba aastaid sellest ajast peale, kui olin veel kolledži üliõpilane, nüüd, kui ma juba töötan, see on endiselt üks mu parimaid. Iga kord, kui vahetan oma telefoni, installin selle alati
See mäng on omamoodi prügikas, sest kui soovite kontrollpunktides jätkata, peate maksma lisatasu, vastasel juhul peate alustama algusest, kuid peale selle on see okei mäng.