Post by vapimgeoverco on Feb 9, 2022 4:30:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор primogems ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Нормальна гра
Всем радою грою топ1
це хороша офлайн-гра, було б чудово, якби можна було виходити в мережу або мати ще більше етапів, або генерувати етапи випадковим чином у міру просування. ворог міг породитися швидше або мати більше рахунку. хороший потенціал, але він повторюється, коли ви подолаєте всі етапи
Абсолютне сміття. Здобути щось хороше в скрині майже неможливо. Я гойдаю своєю блакитною сокирою з першої гри, і я вже на 20-му рівні. Єдине, що я отримую зі скринь, — це браслети чи каблучки, які ні до чого. Мій максимальний hp може підвищитися лише до 400 у темному дереві срібної ліги, тоді як усі інші (боти) отримали 4000 hp з сокирами, які можуть мене застрелити. Єдиний спосіб отримати задоволення від цієї гри - витратити на неї гроші. Не варто чийогось часу, я вважаю за краще бігати по колу, ніж грати в цю гру
AXES.io پرتحرک adiq
Не дуже
Насправді немає багато ігор гірших за цю, ігри несправедливі від того, скільки здоров’я та шкоди завдають боти. І якщо ви хочете кращого персонажа з кращими здібностями, вам просто потрібно грати проти них, що робить майже неможливим насолоду
Дещо цікаво, поки ви не зрозумієте, наскільки ця гра є p2w. Ви можете придбати персонажів миттєво, заплативши за них, а не шліфувати. Відродження починається з перегляду реклами, а потім стає лише внутрішньоігровою валютою. Ви змушені дивитися близько 30 рекламних оголошень за годину ігрового сеансу, якщо хочете отримати щось більше, щоб мати шанс. Іноді ви з’являєтеся в грі з людьми, які знаходяться поруч з вами і мають величезну кількість оновлень і миттєво гинете.
Дуже цікава гра
AXES.io Aksiyon tcbw
AXES.io Akció xia
AXES.io Ação huyl
Гра привіт
Гра чудова. Для тих, хто плаче, що «ГРА НЕБАЛАНСИРОВАНА», я пройшов усі арени, використовуючи сині предмети, які ми легко отримуємо в міру просування. Однак деякі речі зробили цю гру поганою - 1) Я відкрив приблизно 13-14 скринь, які коштували 25 дорогоцінних каменів кожен, але я не отримав навіть жодного фіолетового або легендарного предмета. Це дійсно несправедливо. 2) Я дивлюся рекламу нагород та пільг, це нормально, але примусова реклама, яку можна пропустити після кожної гри, просто дурна ідея.
Топ ігра
Це дійсно хороша гра, але вона НАСТРОЄТЬСЯ після 15 рівня, у вас літає бот, який, очевидно, не онлайн і буквально переслідує вас по карті на більш високому рівні. А бот літає крізь стіни, і ви буквально НЕ МОЖЕТЕ ВБИТИ ЙОГО
Чудова, насичена екшн, жорстока гра, вартує годин гри, конкуренція в таблиці лідерів у реальному часі змушує мене захоплюватися. Але в онлайн-режимі ви можете просто битися з випадковими гравцями, на цьому кілька негідних підроблених, дурних автоматичних гравців, яких можна знайти в автономному режимі, як-от Skull Crucher, Чикаго або так. Мені потрібна система суперників і боротьба з бажаним гравцем із таблиці лідерів. Я розв’язав всю зброю-героїв, а потім що мені робити з кредитами. Я з нетерпінням чекаю гарячих битв з новою зброєю
Candy Legend Jocuri obișnuite jjo
Найкраща гра Королівська битва на короткі відстані. Я завершив усі арени. Геймплей просто дивовижний. Після бронзової ліги стає трохи жорсткіше, але без труднощів задоволення не буде. У нього можна грати в автономному режимі, і це найкраще для областей з низьким рівнем мережі. Але в телефоні з 1 ГБ оперативної пам’яті це не працює гладко. Але в телефоні з 6 ГБ оперативної пам’яті він просто працює як потік води. 👍👍. Якщо ми граємо офлайн, реклами немає.
Гра класна чому 4 зірки, що з першого вистрілу мене вбивають розробки, менший урон
Ставлю +2 бо є реклама
Мені подобається, що це дуже хороший вбивця часу. Єдина проблема тут — це дивовижна «нежить», яка постійно атакує, навіть якщо вона вже мертва! Ви не можете вдарити його, тому що він лежить на землі, але все ще кидає сокиру! Мені дуже подобається гра, тому, будь ласка, виправте її! З нетерпінням чекаємо наступного оновлення. Я поставлю 5 зірок після того, як це буде виправлено. Тіа
AXES.io অ্যাকশন qlom
С новым годам
Не так як на картинках ставлю 2
На жаль, занадто багато шахраїв з безсмертям і ходінням крізь стіни. Немає ефективного способу боротьби з ними, адміністратори не вирішують. Нік змінюється за лічені секунди, і ви нічого з цим не можете вдіяти. Весела гра, але зіпсована хакерами. Оновлення: пройшов тиждень, без змін з боку безпеки. Навіть немає куди завантажувати скріншоти хакерів... Минуло 7 місяців, проблема все та ж. Навіть немає можливості повідомити про них...
Гра сама по собі є досить захоплюючою... я грав у багато міні-кліпів Battle Royales... але ця гра перевершує все... я б напевно рекомендував цю гру... вона не надто розчаровує... і це не надто винагороджує... це краще з обох світів...
Гра насправді весела та проста, графіка мила та з майнкрафту, нагороди задовольняють, але в грі дійсно не вистачає багатьох речей, як-от опція налаштування якості в налаштуваннях, музика, яка грає у фоновому режимі під час матчів, більше карт, знак Google в кнопці....і більше, але гра завжди вилітає в головному меню та магазині на моєму пристрої TECNO-Y2, будь ласка, оптимізуйте гру ретельніше для повільних телефонів.дякую!
3 тому, що задрали з рекламою, після кожної гри, безіт капец, створіть вашу машу менше реклами. Продажные зарази. А так гра крутая 😎
Ця гра дивовижна. Інші просто не вимикають свої дані, а потім грають.
Гра класна, дуже весела. Було б чудово, щоб у кожного персонажа були свої здібності та сили. Крім того, багатокористувацький режим з друзями необхідний, як і опція входу, щоб ви могли грати з іншого пристрою та бачити свій найкращий результат. Коли ви виграєте приз із щоденного запиту, ви повинні виключити перемогу нового персонажа, коли у вас є всі. Другий рівень (третя місія) надзвичайно важкий. Попередня версія мені більше сподобалася, але нові карти потрібні.
Ну це не така класна гра яка б досягла 5 зірок. Тому що дещо тут не хватає але я вам не кажу бо ви можете самі додуматися (я в вас вірю) і дещо підправити. А так ця гра класна навіть тут є офлайн і онлайн і це дає грі трохи цікавості а так... 4 зірок👍
Хоросая і логкая
Не скачує
Я думаю, що це дуже круто і все. Графіка хороша, і ця гра унікальна. Для цієї гри потрібні навички та таланти. Хоча якби можна було додати нові карти та скіни. У мене це було 2 роки тому, але я не знаю, чому я його видалив. тепер я знаю чому, це добре, і все, але він займає багато мого акумулятора і не заряджається принаймні 7 годин. Я встановлю це в майбутньому. Сподіваюся, ви досягнете 50+M! Продовжуйте вдосконалюватися
Топ
#ігра хереня
Це весела гра, нгл. Я оцінюю це чотири зірки, тому що кожного разу, коли ви з’являєтеся, у вас є великі шанси миттєво померти, і це трохи дратує. Сподіваюся, у майбутніх оновленнях, будь ласка, додайте спливаючу підказку на початку раунду.
Половина ігри зроблена на донате поетому 1 зірку.
Чудова гра, але я вже переміг її. Це не зайняло багато часу, щоб покращити гру, і тепер мені це нудно. Варіант у стилі хвилі буде гарним доповненням до гри, щоб люди могли грати в неї.
Гра, розроблена 5-річною дитиною. повна вимушеної реклами. повний ботів (з автоматичним націлюванням), навіть коли виходите в Інтернет. відроджує все сильніших і сильніших ботів, щоб не відставати від вас. не грайте в цю гру, якщо ви хардкорний геймер, ви тільки розлютитеся. коротше кажучи, це жахлива гра.
Прикольна гра
Зіпсований хакером або збоєм, завжди буде невмираючий персонаж, який не зазнає жодної шкоди, і гра породить а. Я знищу вас одним ударом, якщо ви досягнете занадто високого рівня.
Гра просто клас